Roslagstulls Hudvårdscenter
StartBehandlingarOm ossKontakt   
Roslagstulls Hudvårdscenter
 

Eco Ansiktsbehandlingar

I våra naturkosmetiska behandlingar använder vi oss av produkter som innehåller enbart ingredienser från växtriket. Råvarorna är vegetabiliska, ofta ekologiskt odlade, de är förnyelsebara och bidrar till en god miljö hos människa och natur. De innehåller inga mineraloljor, syntetiska dofter, konstgjorda vitaminer eller färgämnen. Det får inte förekomma några djurförsök i något led.

Life Ansiktsbehandling, 50min, 795:- 60min, 906:-

Behandlingen balanserar huden, ger lyster och energi. Huden återfår sin mjukhet och spänst. Behandlingen börjar med rengöring och konsultation. I behandlingen ingår en djuprengörande peeling av ansikte, hals och dekolletage. Därefter ges en skön massage och efter massagen fortsätter vi att vårda din hud med hjälp av ansiktsmask som föryngrar och stramar åt din hud. Vi avslutar behandlingen med krämer anpassade efter din hudtypVi använder endast ekologiska produkter ALOFE från Syd Afrika.   

Aroma Ansiktsbehandling, 50min, 890:- 60min, 1026:-

Behandlingen balanserar energi i kroppen och ta bort spänningar. Huden blir mjuk och härligt återfuktad. Behandlingen börjar med rengöring och peeling av dekolletage, hals och ansikte. Därefter ges en djupare massage med akupressur. Efter massagen fortsätter vi att vårda din hud med hjälp av ansiktsmask, oljor och/eller serum. Vi avslutar behandlingen med kräm anpassad efter din hudtyp. Vi använder endast ekologiska produkter ALOFE från Syd Afrika.

Energi Ansiktsbehandling, 90min, 1090:-

Behandlingen fyller kroppen med energi, stimulerar mikrocirkulationen och har en stärkande och dränerande effekt. Huden blir fast och silkeslen.
Vi börjar även denna behandling med rengöring och peeling av dekolletage, hals och ansikte. Efter en djup massage som ökar blodcirkulationen fortsätter vi med en terapeutisk massage som verkar avslappnande och återhämtande. Den påverkar inte bara huden men även dina sinnen, nervsystemet, känslo- och minnescentra i hjärnan, den ökar lymfcirkulationen och är mycket lugnande för hela kroppen. Stressen minskar och din hälsa förbättras. Vi avslutar behandlingen med ansiktsmask, serum och ansiktskräm.

Vitaminbehandling, 30 min, 300:-/ 6ggr 1890:-

Återuppbygger solskadad hud. Förebygger och motverkar hudens åldrande.
Förbättrar hudens lyster och spänst. Passar alla hudtyper, även känslig men ej citrusallergiker. Reducerat pris i samband med ansiktsbehandling: 150 kr.

 
Stockholm, Birger Jarlsgatan 127, 113 56, Stockholm, tel. 08-6120660, info@alphahud.se