Roslagstulls Hudvårdscenter
Start Behandlingar Om ossKontakt   
Roslagstulls Hudvårdscenter

INFORMATION
streck


START


BEHANDLINGAR


OM OSS


KONTAKTsten

Om Roslagstulls Hudvårdscenter

Utmärkande för oss på HudvårdCenter är att alla våra hudterapeuter, spa terapeuter och sjukgymnaster har en bred och omfattande utbildning. Vi samarbetar med en hudläkare och andra skönhetskliniker för att du ska känna dig trygg och få den hjälp du behöver.

Vår önskan är att ge dig bästa tänkbara personliga service, kvalitet, säkerhet och trygghet.

Produktserien Exuviance som vi arbetar med är vetenskapligt utvecklad och den enda som innehåller en exklusiv polyhydroxisyra, särskild framtagen för personer med känslig hy. Alla produkter från Exuviance är dermatologiskt testade och allergitestade samt förpackade i återanvändbara behållare.

Exuviance är ett av världens mest prestigeladdade och exklusiva varumärken och finns redan i mer än 60 länder.

25 års vetenskaplig forskning har resulterat i en unik hudvårdsserie på gränsen till läkemedel som bevisligen påverkar hudens struktur och funktioner på djupet.

Exuviance etablerades i USA för mer än ett halvt sekel sedan, av två läkare: Dr Yu & Dr Scott . Deras samarbete resulterade med fantastiska produkter och många patenterade sammansättningar. De högteknologiska AHA syror är resultatet av många års forskning och är ett genombrott inom hudvården. PHA syra är vidare utveckling av AHA syra. Den optimerar effektiviteten i varje Exuviance behandling. Vi anpassar behandlingen efter utförd hudanalys.

Våra öppetider:
Måndag till tors 10-19
Fredag 10-18
Lördag 10-14Stockholm, Birger Jarlsgatan 127, 113 56, Stockholm, tel. 070-049 80 69, info@alphahud.se